Hitri in drzni 8 (The Fate of the Furious)

Hitri in drzni 8 (The Fate of the Furious)

Datum/Čas:
Datum: 21/04/2017
Ura: 21:00

Lokacija dogodka:
Mestni kino Ptuj, Cvetkov trg 1, 2250, Ptuj

Kategorija dogodka:

Oznake dogodka: akcija, mestni kino, thriller


Hitri in drzni 8 (The Fate of the Furious), F. Gary Gray, ZDA / Japonska / Francija / Kanada / Ameriška Samoa, 2017, 136 min

Dom (Vin Diesel) in Letty (Michelle Rodriguez) uživata na poročnem potovanju na Kubi, ostali pa zaživijo običajno življenje. A Dom se po srečanju s skrivnostno Cipher (Charlize Theron) zaplete v nevaren svet kriminala in izda tiste, ki so mu najbližje. Družina se znajde pred preizkušnjo, ki jo mora razrešiti brez svojega vodje. Pot do sprave je dolga, nevarna in ovinkasta. Neustrašna ekipa se poda na pravo odisejado in se proti kaosu in notranjim razprtijam bori na kubanskih obala, prometnih ulicah New Yorka, na odročnih poledenelih jezerih Islandije – vse v želji, da pripelje domov človeka, ki je ustvaril družino.

Pomen družine je že vseskozi rdeča nit neustavljive in mega uspešne franšize, ki jo povezujejo adrenalinski pregoni, vonj po bencinu, hitrost in želja po maščevanju. Osmo nadaljevanje akcijske poslastice nam razkrije največjo grožnjo, ki je do sedaj pretila Dominicu in njegovi ekipi. Bo razdor med člani in izdaja njenega vodje usoden, ali bo družini, ki je do sedaj veljala za nerazdružljivo, uspelo spet najti drug drugega? Na sporedu v četrtek, 13. aprila 2017, ob 19.00, v petek, 14. aprila 2017, ob 21.00 in v petek, 21. aprila 2017, ob 21.00.

Vir: Mestni kino Ptuj

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.