Gregor Radonjič: Izza pokrajin (razstava)

Gregor Radonjič: Izza pokrajin (razstava)
Gregor Radonjič: Izza pokrajin (razstava)

When

17/04/2019 - 18/05/2019    
9:00

Where

Galerija FO.VI
Strnišče 6, Kidričevo, 2325

Event Type

Vljudno vabljeni v Galerijo FO.VI v Strnišču pri Kidričevem na ogled raztave Gregor Radonjič: Izza pokrajin. Razstava bo odprta do 18. maja 2019. Galerija je odprta v ponedeljek, sredo, petek in soboto od 9. do 13. ure, oz. po predhodni najavi.

O avtorju

Mariborski fotograf Gregor Radonjič je avtor 27-ih samostojnih razstav, soavtor dveh knjig s fotografijami in devetih multimedijskih fotografskih projektov. V soavtorstvu s pesnico Nežo Maurer je izdal knjigo Piramide upanja. Dvakrat se je z multimedijskima projektoma skupaj s pesnikom Tomažem Brenkom predstavil v spremljevalnem programu Borštnikovega srečanja. Sodeloval je na več kot 60 skupinskih razstavah v tujini in Sloveniji, dvakrat je bil izbran v program slovenskega Meseca fotografije Fotonični trenutki in Festivala fotografije Maribor ter trikrat v galerijski izbor za Art Photo Budapest.

Fotografsko ga zanima predvsem vizaulno raziskovanje prostorov in iskanje ter odstiranje njihovega karakterja, skritega izza običajnega fizičnega doživljanja prostorov.

Vir: KUD ART STAYS

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.