Gregor Radonjič: Izza pokrajin (otvoritev razstave)

Gregor Radonjič: Izza pokrajin (otvoritev razstave)
Gregor Radonjič: Izza pokrajin (otvoritev razstave)

When

16/04/2019    
19:00

Where

Galerija FO.VI
Strnišče 6, Kidričevo, 2325

Event Type

Vljudno vabljeni v torek, 16. aprila 2019, ob 19.00 v Galerijo FO.VI v Strnišču pri Kidričevem na otvoritev raztave Gregor Radonjič: Izza pokrajin.

O avtorju

Mariborski fotograf Gregor Radonjič je avtor 27-ih samostojnih razstav, soavtor dveh knjig s fotografijami in devetih multimedijskih fotografskih projektov. V soavtorstvu s pesnico Nežo Maurer je izdal knjigo Piramide upanja. Dvakrat se je z multimedijskima projektoma skupaj s pesnikom Tomažem Brenkom predstavil v spremljevalnem programu Borštnikovega srečanja. Sodeloval je na več kot 60 skupinskih razstavah v tujini in Sloveniji, dvakrat je bil izbran v program slovenskega Meseca fotografije Fotonični trenutki in Festivala fotografije Maribor ter trikrat v galerijski izbor za Art Photo Budapest.

Fotografsko ga zanima predvsem vizaulno raziskovanje prostorov in iskanje ter odstiranje njihovega karakterja, skritega izza običajnega fizičnega doživljanja prostorov.

Razstava bo odprta do 18. maja 2019. Galerija je odprta v ponedeljek, sredo, petek in soboto od 9. do 13. ure, oz. po predhodni najavi.

Vir: KUD ART STAYS

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.