Festival Arsana 2023: Joker Aut & Dan D

Festival Arsana 2023: Joker Aut & Dan D
Deli na:

Datum / Čas
Date(s) - 29/07/2023
21:00

Lokacija
Mestna tržnica Ptuj

Kategorije


Nastopajo: Joker Out: Bojan Cvjetićanin (vokal), Jure Maček (bobni), Kris Guštin (kitara), Jan Peteh (kitara), Nace Jordan (bas)

Dan D: Tomislav Jovanović Tokac (vokal, kitara), Dušan Obradinović Obra (bobni), Marko Turk Tučo (kitara), Nikola Sekulović (bas), Boštjan Grubar (klaviature)

Poletno festivalsko dogajanje bo sklenjeno v medgeneracijskem vzdušju, z dvojnim koncertom priznanih glasbenih skupin, Joker Out in Dan D.

Joker Out, predstavniki mlajše rock generacije, nadaljujejo svoj osvajalni pohod z neustavljivo mladostno energijo in dovršeno vizualno podobo. Po lanski izdaji drugega albuma Demoni so v razprodanih Križankah opravili zrelostni izpit, nadgradili svoj shagadelic rock’n’roll in pokazali, kaj zmorejo. Njihov krog oboževalcev raste iz nastopa v nastop. Za njimi so številni veliki odri, tudi evrovizijski, ki jim je odprl vrata na globalno glasbeno sceno.

Skupina Dan D s svojim ustvarjanjem navdihuje in preseneča že več kot 25 let. Slovensko glasbeno sceno je zaznamovala s skladbami, kot so Voda, Čas, Plešeš, Tiho in mnogimi drugimi. Člani skupine glasbeno evolucijo jemljejo kot izziv in vsak izdelek je svojevrsten unikat, ki ne podlega trendom.

Vir: Festival Arsana

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.