Festival Arsana 2022: New York Voices feat Vox Arsana

Festival Arsana 2022: New York Voices feat Vox Arsana
Deli na:

Datum / Čas
Date(s) - 29/07/2022
20:30

Lokacija
Minoritski samostan Ptuj

Kategorije


NEW YORK VOICES feat VOX ARSANA / 29.7.2022, ob 20.30 / Dvorišče Minoritskega samostana, cena: 18€, 20€, 25€

Nastopajo: NEW YORK VOICES: Kim Nazarian, Lauren Kinhan, Darmon Meader, Peter Eldrige, VOX ARSANA: Barbara Grabar, Ana Delin, Samo Ivačič, Mladen Delin

New York Voices, z dvema grammyjema nagrajen vokalni kvartet, slovi po svoji odličnosti v jazzu in umetnosti večglasnega petja. Z albumom »Reminiscing In Tempo« so obeležili že 30. obletnico delovanja.»Brezhibne vokale priredbe upravičujejo sloves najbolj vznemirljive vokalne zasedbe na planetu.Zbrati tako edinstvene glasove v eni skupini je izjemna redkost, njihovo mojstrsko prepletanje barv pa edinstveno …« je zapisal BOSTON HERALD. Od njihove ustanovitve do danes so izdali kar 14 albumov in nastopali na najbolj prestižnih svetovnih odrih, kot so Carnegie Hall, Lincoln center, Kennedy center in znameniti The Blue Note. Sodelovali so z velikimi imeni iz sveta glasbe: Manhattan Transfer, Ivan Lins, George Benson, Count Basie Orchestra, Paquito d’Rivera, WDR Big Band ipd.

So ambasadorji festivala Arsana in veliki prijatelji Ptuja, s katerim so povezani od leta 2014, ko so naše starodavno mesto prvič obiskali in ga zapisali na svetovni glasbeni zemljevid.Tokrat se jim bo na odru pridružila skupina VOX ARSANA, s katero bodo predstavili nove priredbe, napisane prav za to priložnost. Vabljeni na vokalni vrhunec poletja 2022.

Vir: Društvo za glasbeno umetnost Arsana

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.