fbpx

Festival Arsana 2020: Naturally 7 feat & Maja Keuc & Klemen Slakonja

Festival Arsana 2020: Naturally 7 feat & Maja Keuc & Klemen Slakonja
Deli na:

Datum/Čas:
Datum: 26/07/2020
Ura: 20:30

Lokacija dogodka:
Minoritski samostan Ptuj, Minoritski trg 1, 2250, Ptuj

Kategorija dogodka:

Oznake dogodka: arsana, festival, koncert


Naturally 7 feat & Maja Keuc & Klemen Slakonja / Minoritski samostan, Minoritski trg 1 , Ptuj / 26.7.2020 / 20.30

Odkar so na treh svetovnih turnejah s kanadskim zvezdnikom Michaelom Bublejem nastopili v več kot 25 državah pred 4 milijoni oboževalcev, so se Naturally 7 povzpeli med kralje A-capella glasbe in postali ena najpomembnejših vokalnih skupin na svetu. Leta 2019, pa so nastopili kot favoriti oddaje ”The World’s Best” TV hiše CBS.

Tokrat se jim bosta na odru pridružila izvrsten dramski igralec, pevec, televizijski voditelj ter imitator Klemen Slakonja ter Maja Keuc, ki jo je širša Slovenija spoznala kot finalistko v oddaji Slovenija ima talent leta 2010. Leto kasneje je Slovenijo zastopala na Festivalu Pesmi Evrovizije v Dusseldorfu in dosegla najboljso slovensko uvrstitev, odkar obstajajo polfinalni večeri.

NATURALLY 7
Zvok polnega benda in orkestra, ki ga proizvajajo na odru, je ustvarjen izključno z njihovimi glasovi, kjer skozi vokalno igro – ”VOCAL PLAY” posnemajo bobne, bas, kitaro, trobila in klaviature. Njihova glasbena partnerstva v živo ali v studiju segajo od Coldplay, Quincy Jonesa, Herbie Hancocka, Queenov, Xavier Naidooja, Sarah Connor, Helene Fischer, Phil Collinsa, Diane Ross ter Michael Bubléja, s katerim so tudi posneli štiri duete. Nekateri od njihovih največjih uspehov so bile pomembne interpretacije svetovnih hitov Phila Collinsa, Feel It In The Air Tonight, Coldplayevega epskega hita Fix You in avtorske uspešnice Wall of Sound.

Vir: Niko Zagoršek, Festival Arsana