Festival Arsana 2018: Naturally 7

Festival Arsana 2018: Naturally 7
Festival Arsana 2018: Naturally 7

When

20/07/2018    
20:30

Where

Minoritski samostan Ptuj
Minoritski trg 1, Ptuj, 2250

Event Type

Festival Arsana vabi na ogled koncerta ameriške zasedbe Naturally 7, ki bo v petek, 20. julija 2018, ob 20.30 v Minoristskem samostanu na Ptuju

Nastopajoči: Roger Thomas (prvi bariton, rap), Warren Thomas (tolkala, kitara, klarinet, tretji tenor), Rod Eldridge (prvi tenor, praskanje, trobenta), Napoleon „Polo“ Cummings (četrti tenor, kitara), Dwight Stewart (drugi bariton, vokala, trobenta), Garfield Buckley (drugi tenor, harmonika) in Armand „Hops“ Hutton (bas).

Odkar so na treh svetovnih turnejah s kanadskim zvezdnikom Michaelom Bubléjem nastopili v več kot 25-ih državah pred 4 milijoni oboževalcev, so se NATURALLY 7 povzpeli med kralje A-capella glasbe in so ena najpomembnejših vokalnih skupin na svetu. Zvok polnega benda in orkestra, ki ga proizvajajo na odru, prihaja izključno iz njihovih glasov, kjer skozi vokalno igro posnemajo bobne, bas kitaro, trobila in klaviature.

Njihova glasbena partnerstva v živo ali v studiu segajo od Coldplaya, Quincy Jonesa, Herbie Hancocka, Queenov, Xavier Naidooa, Sarah Connor, Helene Fischer, Phil Collinsa, Diane Ross ter Michaela Bubléja, s katerim so tudi posneli štiri duete. Nekateri od njihovih največjih uspehov so pomembne interpretacije svetovnih hitov Phila Collinsa, In The Air Tonight, Coldplayovega epskega hita Fix You in avtorske uspešnice Wall of Sound. 7. studijski album BOTH SIDES NOW je še en izjemen razvoj vokalne skupine Naturally 7, ki z bogatimi harmonijami in izjemnimi glasovi interpretira večne klasike, od Antona Dvoraka, Paula McCartneya, Simona & Gurfunkela, Joni Mitchell, Stinga in Adele.

Vir: Festival Arsana
Foto: Uradna spletna stran (http://www.naturallyseven.com/)

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.