English Camp Ptuj 2019: Interaktiven in sproščen pogram z američani

English Camp Ptuj 2019: Interaktiven in sproščen pogram z američani
English Camp Ptuj 2019: Interaktiven in sproščen pogram z američani

When

01/07/2019 - 05/07/2019    
8:00 - 16:00

Where

Binkoštna cerkev Ptuj
Vošnjakova 11, Ptuj, 2250

Event Type

Error: map could not be loaded - a map with the ID does not exist. Please contact the site owner.

English Camp Ptuj / Interaktiven in sproščen angleški pogram z američani / Zabavne igre in šport / Pogovori o življenju in krščanskih vrednotah / Evangelijska binkoštna cerkev Izvir v sodelovanju z Društvom Več in Društvom Stezavrednotah.

Organiziramo nepozaben angleški kamp za osnovnošolce, kjer bodo otroci z Američani izboljšali pogovorno angleščino na neklasičen in zabaven način, v sproščenem vzdušju.

Zakaj English Camp?

Vsi vemo, da so tabori sami po sebi zabavni. A tisto, kar naredi naš English Camp drugačen, je naš pristop. Ne samo da omogočamo otrokom pogovore z nativ speakerji, naš namen je tudi zgraditi odnose in pri tem izboljšati znanje angleškega jezika, se naučiti novih stvari, se zabavati med raznimi aktivnostmi, govoriti o načinih razmišljanja, o življenju in pomembnih odločitvah, o krščanskih vrednotah, izkustiti in primerjati slovensko ter ameriško kulturo in še mnogo drugega.

Radi bi, da se nam pridružiš in doživiš enega najboljših tednov tvojega življenja.

Potek English Campa Ptuj

English Camp Ptuj je dnevni tabor, potekal bo podnevi, vsak dan od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00. Zato udeleženci spijo doma. Za hrano in pijačo na English Campu bo poskrbljeno! Udeleženci dobijo dopoldansko malico, kosilo in popoldansko malico. Lekcije angleščine z naravnimi govorci iz ZDA potekajo v majhnih skupinah, ki so prilagojene predhodnemu znanju angleščine udeleženca. Na English Campu so tudi prevajalci, ki večino stvari prevajajo v slovenščino.

Učenje angleščine poteka tudi med različnimi aktivnostmi kot so delavnice, glasba, igre, šport, itd. Nekatere aktivnosti so na prostem v naravi, saj je v bližini mestni park Ptuj in športno igrišče.

Vsak udeleženec prejme English Camp kratko majico in vse druge potrebne materijale za učenje angleščine.

Za več informacij nas prosim kontaktirajte. http://drustvovec.si/english-camp-ptuj/, https://www.facebook.com/englishcampptuj/
Luka Fartek (051 366 902)

Vir: Luka Fartek, Evangelijska binkoštna cerkev Izvir

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.