Družinska joga in zvočna sprostitev za družine

Družinska joga in zvočna sprostitev za družine
Deli na:

Datum / Čas
Date(s) - 28/05/2022
10:00

Lokacija
Aura Družinski wellness studio

Kategorije


Aura Družinski wellness studio vabi na gibanje, sprostitev in zabavo ob Družinski jogi in zvočni sprostitvi za družine, ki bo 28.5.2022, ob 10. uri na naslovu Prešernova ul. 27, Ptuj.

Pridružite se nam na družinski jogi, kjer se bomo skozi igre, zgodbe in na zabaven način razgibali, krepili svoje telo, se sprostili in še poglobili vezi. Po razigrani vadbi pa se bomo skupaj sprostili ob zvočni kopeli za družine.

??? ?? ???ž????? ???? ?? ???? ???????
Družinska joga je zabavna vadba, ki je namenjena otrokom in družinskim članom (oče, mama, teta, babica,…). Skozi zgodbe in igre se razgibamo, krepimo telo, krepimo gibljivost telesa, ravnotežje, osredotočenost in veliko več! Pri jogi si vedno vzamemo tudi trenutek za sprostitev in umiritev telesa in duha. Pri družinski jogi vaje družinski člani izvajamo skupaj in tako še okrepimo naše odnose in poglobimo vezi.

??? ?? ????? ?????ž? ???ž????? ???? ?? ???č?? ?????????? ?? ???ž????
Vabljeni otroci od 3. leta naprej in družinski člani (mama, oče, babica, dedek, teta,…).

??? ?? ???č?? ?????????? ?? ???? ???????
Zvočna sprostitev je globoka sprostitev telesa in duha. Izvaja se z tibetanskimi posodami, gongom, zvončki ipd. in je zares sproščujoče in zanimivo doživetje. Zvočno sprostitev izvaja Marjan – Zvočna Kopel (@zvocnameditacija). Tudi najmlajši člani radi prisluhnejo in se prepustijo tem edinstvenim zvokom. Poleg sprostitve imajo zvočne vibracije tudi zdravilen učinek.

??? ??????????? ? ??????
Zaželeno je, da s seboj prinesete kakšno vadbeno podlogo, blazino, ležalko ali kaj podobnega in vodo. Pri zvočni sprostitvi vam bo prav prišla tudi kakšna odejica. Jogo vodim učiteljica joge za otroke Špela. Zagotovljena je zabava, sprostitev in kvalitetno preživet družinski čas!

Obvezne prijave s kotizacijo.

Se že veseliva!
Špela in Marjan.

Vir: Špela Petovar, Aura Družinski wellness studio

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.