Dravkov nogometni dan

Dravkov nogometni dan
Deli na:

Datum / Čas
Date(s) - 05/04/2023
14:00

Lokacija
Mestni stadion Ptuj

Kategorije


V mesecu aprilu se bodo osnovne šole iz ptujske občine in še nekaterih osnovnih šol iz Podravja, udeležile nogometnega turnirja “Dravkov nogometni dan”. Otroški dogodek se bo odvijal v sredo, 5. aprila 2023, ob 14.30. V primeru neugodnih vremenskih pogojev bo turnir prestavljen na 12. april 2023.

Na turnirju bodo sodelovale šole Ljudski vrt, Olgica, Mladika, Desternik in Breg, vse otroke pa bo spodbujala maskota turnirja, naš orel Dravko. Učenci bodo imeli priložnost, da tekmujejo v prijateljskem vzdušju, kjer bodo lahko pokazali svoje nogometne sposobnosti in športni duh, hkrati pa se bodo otroci tretjih razredov potegovali za značko nogometaša NZS.

Na koncu turnirja bodo vsi sodelujoči otroci prejeli medalje in majice, ki bodo obeležili njihove napore in dosežke. Ta dogodek ponuja odlično priložnost, da se šole združijo in praznujejo svojo ljubezen do nogometa, hkrati pa spodbujajo telesno dejavnost in zdravo tekmovanje med mladimi učenci.

Turnir obljublja razburljiv dogodek, ki bo združil učence, učitelje in starše. Vabimo vse, da pridejo in podprejo mlade športnike, ki bodo pokazali, kaj so se tekom leta naučili.

Vir: Miša & ekipa FC Drava Ptuj

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.