Dobimo se v parku: Gibalnica

Dobimo se v parku: Gibalnica
Deli na:

Datum / Čas
Date(s) - 04/08/2023
18:00 - 20:00

Lokacija
Ptujski grad

Kategorije


Poletno vzdušje je kot nalašč za sproščeno poplesavanje ob dobrih ritmih. Druženje bo sestavljeno iz zanimivih in nadvse zabavnih plesno-gibalnih iger, pri katerih si težavnost določate sami. Srečanje je primerno tako za mlade kot starejše, plesalce ali ne-plesalce. Ob koncu bo sledila plesna predstava z naslovom Krog-kvadrat. Za lažje gibanje priporočamo udobna oblačila in za žejo kakšno flašo z vodo, sicer pa bo za prigrizek poskrbljeno. Tokratno druženje se bo zaradi Ptujske noči in potencialnih visokih temperatur izjemoma odvilo v petek, 4. 8. 2023, in sicer med 18. in 20. uro na travnatem platoju na severnem delu grajskega griča.

Povezava do FB dogodka: https://fb.me/e/LKrZAmgc

Dobimo se v parku, dobimo se na grajskem griču!

Ekipa: Društvo Steza, KD Objemko, Ženski pevski zbor Lilith, Zasebni vrtec Vilinski gaj – Ptuj, Terezine knjige, DPD Svoboda Ptuj, Kuku – društvo za kreativno udeležbo, Društvo Zoja, Regionalno stičišče NVO Podravja

*Kako lahko prispevamo k izvedbi bolj zelenega dogodka?

Na dogodek pridemo peš, s kolesom, skirojem ali mestnim avtobusom. Za kavo in čaj bo poskrbljeno, tebe pa vabimo, da prineseš svoj najljubši lonček ali skodelico (nekaj pa jih bo vseeno na zalogi) in flaško za vodo za večkratno uporabo ter tako aktivno prispevaš k zmanjševanju odpadkov.

Staša Dabič Perica, Kuku – Društvo za kreativno udeležbo

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.