Dnevi odprtih vrat na Griču: Oriše energije narave

Dnevi odprtih vrat na Griču: Oriše energije narave
Dnevi odprtih vrat na Griču: Oriše energije narave

When

17/05/2018 - 18/05/2018    
17:00

Where

KUD Čar Griča
Kicar 25 A, Ptuj, 2250

Event Type

Svet ustvarjalnosti je ustanovilo društvo Čar Griča z namenom, pri sebi prepoznanim potencialom in idejam olajšati pot do realizacije. Člani Svet ustvarjalnosti verjememo, da…, o tem, kaj človek v bistvu je, ni treba govoriti! V dejanjih bistvo kaže se, kjer, se ne da ga skriti. Tako s svojim delovanjem polagamo seme ureditve, kjer smo ljudje prebujeni, odgovorni in zadovoljni s svojim obstojem na našem planetu Zemlja. Med 16. in 20. majem, z dnevi odprtih vrat, pričenjamo poletno sezono raznolikih aktivnosti na Griču.

Termini
  • 17. maj 2018, 17.00 – 19,00: Vam bom v zelenem objemu Griča govorila in odstirala nevidnega dela narave. Govorila bom o modrosti in komunikaciji z naravo, ki so jo afričani, v njihovem oralnem pristopu, neokrneno ohranili do danes.

Predstavitev dela z energijami, imenovanimi Oriše je primerna za vse. Ker vsi smo del narave in sonce sije za vse enako. Gora nam razbistri um, da bolje vidimo poti iz težav. Morje nam spere naše trpljenje in naredi izzive obvladljive. Drevesa nas učijo o celovitosti naših življenj, o našem vidnem in nevidnem delu in ptice so referenca za komunikacijo med obema svetovoma.

Vir: Natalija Resnik Gavez

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.