Dnevi odprtih vrat na Griču: Maji o času

Dnevi odprtih vrat na Griču: Maji o času
Dnevi odprtih vrat na Griču: Maji o času

When

16/05/2018    
17:00

Where

KUD Čar Griča
Kicar 25 A, Ptuj, 2250

Event Type

Svet ustvarjalnosti je ustanovilo društvo Čar Griča z namenom, pri sebi prepoznanim potencialom in idejam olajšati pot do realizacije. Člani Svet ustvarjalnosti verjememo, da…, o tem, kaj človek v bistvu je, ni treba govoriti! V dejanjih bistvo kaže se, kjer, se ne da ga skriti. Tako s svojim delovanjem polagamo seme ureditve, kjer smo ljudje prebujeni, odgovorni in zadovoljni s svojim obstojem na našem planetu Zemlja. Med 16. in 20. majem, z dnevi odprtih vrat, pričenjamo poletno sezono raznolikih aktivnosti na Griču.

Termini Maji o času
  • 16. maj 2018, 17.00 – 19.00: O izvoru znanja in razlogih zakaj bi si sploh razširili svoj pogled nase, na svet okrog sebe, na čas v katerem živimo, skozi ta znanja.
  • 18. maj 2018, 17.00 – 19.00: Kratka predstavitev abecede koledarja temelječega na gibanju lune, sonca in nebesnih teles in o povezavi človeškega telesa z našim osončjem in celotno galakcijo.

Obe predavanji sta primerni za vse, ki še niste nič slišali o tej temi, pa vendar imate dovolj vedoželjnosti in notranjih vprašanj, za katere želite poiskati pot do odgovorov znotraj sebe. Priporočljivi za tiste, ki se zanimate za izdelavo individualne analize, temelječe na darumu rojstva.

Prispevek: Prostovoljni prispevek (lahko tudi v obliki hrane za skupinsko pogostitev)

Vir: Natalija Resnik Gavez

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.