Delavnica Eures in Europass

Delavnica Eures in Europass
Delavnica Eures in Europass

When

14/03/2018    
16:00

Where

CID - Center interesnih dejavnosti Ptuj
Osojnikova 9, Ptuj, 2250

Event Type

 

Cid Ptuj v sodelovanju z Zavodom za zaposlovanje Republike Slovenije, območno službo Ptuj vljudno vabi na delavnico Eures in Europass, ki bo v sredo, 14. marca 2018, ob 16.00. Delavnica je namenjena vsem, ki jih zanima delo v tujini, ter tistim, ki bi želeli spoznati uporabnost mednarodno priznanega orodja Europass.

EURES: Zaposlitev v državah Evropske unije (EURES svetovalka Nastja Raj) in EUROPASS: Od urejene oblike do učinkovitega življenjepisa (Špela Pogačnik Nose)

Vas zanima,

  • kako poiskati zaposlitev v državah EU, EGP ali Švici; kakšni so delovni pogoji in življenjske razmere za vas in vašo družino v izbrani državi; kakšne so vaše pravice in obveznosti ob selitvi zaradi zaposlitve; kako urediti formalne postopke ob začetku dela v drugi evropski državi; ali je možno pridobiti finančno spodbudo za iskanje zaposlitve v tujini?
  • kako vam lahko Europass urejevalnik koristi pri pripravi vašega življenjepisa? Kaj so najpogostejše napake pri pripravi Europass življenjepisa? Kaj vam poleg življenjepisa ponujajo ostala orodja Europass? Želite dobiti povratno informacijo na vaš Europass življenjepis?
  • kaj menijo o predstavitvah potencialnih kandidatov delodajalci? Pogovarjali se bomo z gospodom Sandijem Krambergerjem, direktorjem uspešnega ptujskega podjetja TPV prikolice d.o.o.

Prijave sprejemamo do 12. marca 2018 na naslovih nastja.raj@ess.gov.si in cid@cid.si. Skupaj s prijavo lahko v pregled posredujete tudi svoj življenjepis.

Vir: Mateja Lapuh, CID Ptuj

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.