Dan za spremembe 2018: Povezujemo skupnost

Dan za spremembe 2018: Povezujemo skupnost
Dan za spremembe 2018: Povezujemo skupnost

When

07/04/2018    
8:15 - 13:00

Where

OŠ Ljudski vrt
Župančičeva 10, Ptuj, 2250

Event Type

Vseslovenska prostovoljska akcija Dan za spremembe bo letos potekala pod naslovom Povezujemo skupnost. Na Ptuju bomo tokrat združili moči Osnovna šola Ljudski vrt s podružnično šolo Grajena, Društvo za šport invalidov MOST Ptuj in CID Ptuj.

V soboto, 7. aprila 2018, bo v dopoldanskem času na OŠ Ljudski vrt in podružnični šoli Grajena za učence potekala predstavitev različnih športov invalidov. Akcija bo potekala pod imenom Dan za spremembe – povezujemo na Ptuju. Vsak lahko nekaj prispeva. Vsak na svoj način in po svojih močeh!

Zato vabimo k sodelovanju vse, ki želite 7. aprila 2018 dopoldne pomagati kot prostovoljci pri predstavitvi posameznih športov skupaj s športniki invalidi. Potrebna niso nobena posebna znanja.

Dobrodošli vsi – od dijakov naprej – da se nam pridružite pri izvedbi akcije. Prijave zbiramo na cid@cid.si. V tednu pred samo aktivnostjo bomo s prostovoljci organizirali kratko srečanje, na katerem se bomo dogovorili o podrobnostih. Mladoletni prostovoljci potrebujejo pisno soglasje zakonitih zastopnikov oziroma skrbnikov.

Število prostovoljskih mest je omejeno. Za več informacij glede sodelovanja se lahko obrnete na Jurija Šarmana, CID Ptuj, na telefon 02 780 55 40 ali 041 604 778.

Vir: Mateja Lapuh, CID Ptuj

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.