Cirkuške počitnice z ZUM Kreativo

Cirkuške počitnice z ZUM Kreativo

Datum/Čas:
Datum: 04/07/2016 - 09/07/2016
Ura: 10:00 - 14:00

Kategorija dogodka:

Oznake dogodka: delavnice


Vljudno vabljeni na ustvarjalne delavnice in prave cirkuške počitnice z ZUM Kreativo, ki se bodo odvijale od 4. do 9. julija 2016 v Fürstovi hiši.

ZUM Kreativa za vaše otroke pripravlja zabavne počitniške Cirkuške delavnice, kjer bodo otroci pod vodstvom mentorjev pripravili pravo CIRKUŠKO PREDSTAVO! Otroci se bodo učili cirkuških veščin – žongliranja, vrtenja poi, vožnje z monokolesom, hoje po vrvi – petja in osnov akrobatike, iz naučenega pa bomo čez teden pripravili predstavo. Temu bomo posvetili prve štiri dni delavnic, zadnja dva dneva pa bomo pripravljali cirkuško scenografijo in kostumografijo – s tekstilnimi barvami bomo pobarvali platna, oblikovali scenske elemente, sešili in pobarvali si bomo kostume, sami pa si bomo naredili tudi obrazne poslikave.

Otroci bodo s pridobljenim znanjem in izdelanimi scenskimi elementi izgledali kot pravi cirkusanti, predstava pa bo pravi MINI CIRKUS! Delavnice oz. priprave bodo potekale od ponedeljka do sobote, od 10:00 do 14:00, ali od 15:00 do 19:00 oz. po dogovoru s prijavljenimi. Premiera bo v nedeljo ob predhodno dogovorjeni uri.  Otroci bodo vsak dan dobili tudi prigrizek, z njimi v družbi pa bomo trije mentorji oz. animatorji.

Cena na otroka za teden dni je 55 evrov.

Prijave zbiramo na mail: zum.kreativa@gmail.com ali na telefonsko številko: 041 285 229 (Matjaž Kekec), kjer smo dosegljivi tudi za vsa vaša morebitna vprašanja.

“Zabavaj, Ustvarjaj in Migaj z nami!”

Vir: ZUM Kreativa

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.