CID-ove poletne počitnice

CID-ove poletne počitnice

Datum/Čas:
Datum: 01/07/2019 - 30/08/2019
Ura: 12:00

Lokacija dogodka:
CID - Center interesnih dejavnosti Ptuj, Osojnikova 9, 2250, Ptuj

Kategorija dogodka:

Oznake dogodka: cid ptuj, delavnice, dogodek za otroke, družabni dogodek


Se že sprašuješ, kaj boš počel/a med počitnicami?

Imamo dobro novico! CID-ova ponudba počitniških aktivnosti je še bogatejša kot v preteklih letih in zagotovo bo vsak lahko našel nekaj zase.

Tudi letos smo pripravili raznoliko ponudbo dejavnosti za otroke in mlade, ki smo jo v letu, ko Ptuj praznuje 1950 let prve omembe v antičnih pisnih virih, obogatili še s posebno ponudbo brezplačnih zgodovinsko obarvanih delavnic – od mini arheološke delavnice do raziskovanja dejavnosti, s katerimi so se ukvarjali Rimljani, pa vse do ustvarjanja na podlagi bogate ptujske kulturne dediščine. Z različnimi aktivnostmi se torej otrokom približamo v njihovem okolju in karseda aktivno zapolnimo njihov prosti čas. Na tradicionalnih uličnih delavnicah lahko ustvarjajo, se igrajo in zabavajo kar pet tednov – v Mestnem parku, na Rimski ploščadi, v Kvedrovi ulici, Arbajterjevi ulici in v Ljudskem vrtu.

Novost v letošnjem letu je, da se je za vse počitniške dejavnosti potrebno prijaviti preko obrazcev na spletni strani. Za vse dodatne informacije (in vpis na čakalno listo po zapolnitvi delavnic) pa smo še vedno na voljo na naslovu cid@cid.si, telefonskih številkah 02 780 55 40 in 041 604 778 ter osebno na Osojnikovi 9.

Se vidimo med počitnicami!

Podrobnosti na http://www.cid.si/tecaji/poletne-pocitnice/

Vir: Mateja Lapuh, CID Ptuj

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.