C.J. Johnson: Cucki – Pasji dnevnik

C.J. Johnson: Cucki – Pasji dnevnik
C.J. Johnson: Cucki - Pasji dnevnik

When

10/05/2019    
10:00 - 12:30

Where

Mestno gledališče Ptuj
Slovenski trg 13, Ptuj, 2250

Event Type

Mestno gledališče Ptuj vabi na ogled komedije Cucki (C.J. Johnson – Pasji dnevnik) v produkciji Mestnega gledališča Ptuj, ki  bo v petek, 10. maja 2019, ob 10.00 in 12.30 (za šole in izven).

Režija: Matjaž Latin
Igrajo: Gojmir Lešnjak Gojc, Klemen Slakonja, Nenad Nešo Tokalić
Prevajalec: Tomaž Onič
Koreograf: Sebastjan Starič
Scenografinja: Mateja Kapun
Kostumografinja: Mira Strnad
Skladatelj: Sebastijan Duh
Lektor: Simon Šerbinek

Želite spoznati psa v sebi? Vas zanima kakšen značaj imata rotvajler ali pitbul? Želite rešiti naše pse gotove smrti? Pasji dnevnik vam bo odgovoril na pasje življenje, ki ga živijo psi v pasjem zavetišču. Morda se boste prepoznali v zlatem prinašalcu? Zakaj niso čustvovali s čivavo čili? Zakaj je ljubezen lahko pogubna? Kdo je na državni meji resničen šerif? Kakšne so mestne ulice? Kaj naj si mislimo o prišlekih: angleškem hrtu, afganistanskemu hrtu, nemški dogi, irskemu setru, škotskemu ovčarju, madžarski vižli, rodezijskemu grebenarju, dalmatincu in haloški đukeli?

Vse in še več lahko izveste v Pasjem dnevniku, ki ga je za vas pripravilo Mestno gledališče Ptuj v postavi, »kjer trio Gojmir Lešnjak Gojc, Klemen Slakonja in Nenad Nešo Tokalić igrajo pasjo simfonijo«. Dreser predstave je Matjaž Latin, veliki ljubitelj psov in pristaš pasjega življenja!

Vir & foto: Tajništvo MgP

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.