BigBand Ptuj z zvezdami iz New Yorka (koncert)

BigBand Ptuj z zvezdami iz New Yorka (koncert)

Datum/Čas:
Datum: 20/08/2016
Ura: 20:00

Kategorija dogodka:

Oznake dogodka: koncert


KUD Musicology vljudno vabi na veliki koncert zasedbe Bigband Ptuj z zvezdami iz New Yorka, ki bo v soboto, 20. avgusta 2016, ob 20. uri v Murkovi ulici na Ptuju.

KUD Musicology, pod okriljem katerega deluje ptujski BIGBAND, tudi letos prireja veliki glasbeni spektakel, in sicer koncert BIGBANDA Ptuj z “vezdami, ki živijo, študirajo in ustvarjajo v New Yorku. Gre za 4 izvrstne in znane glasbenike.

  • Jure Pukl, saksofonist, ki živi in ustvarja ter igra v New Yorku, je dobitnik lanskega Prešernovega sklada za kulturo, igra s številnimi priznanimi in vrhunskimi glasbeniki.
  • Marko Črnčec, velja za enega izmed najboljših in najbolj prepoznavnih pianistov na svetu, ustvarja in živi v New Yorku.
  • Tadej Kampl, basist in producent, je vrhunski glasbenik in ima največ zaslug za to, da je Ptuj postalo glasbeno središče, kjer se srečujejo odlični glasbeniki s celega sveta. Album “Life is good” je posnel v New Yorku.
  • Žan Tetičkovič je ptujski bobnar in skladatelj, ki živi, študira in ustvarja v New Yorku. Prepoznaven je po dveh edinstvenih projektih , ki ju je napisal v New Yorku, in sicer “Oasis” in “Port of life”.

Prav tako bodo skupaj z BIGBANDOM nastopili še vokalisti Urška Starovasnik, David Matiči, Blaž Vidovič ter solistka na flavti Urška Ljubec. Vstopnina: 8 €

Prisrčno vabljeni!

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.