Barbi Šov: 50 odtenkov ženske

Barbi Šov: 50 odtenkov ženske
Barbi Šov: 50 odtenkov ženske

When

23/03/2018    
19:30

Where

Mestno gledališče Ptuj
Slovenski trg 13, Ptuj, 2250

Event Type

Mestno gledališče Ptuj vabi na ogled monokomedije, ki razkriva pravo resnico o ženskah Barbi Šov: 50 odtenkov ženske, ki bo v sredo, 23. marca 2018, ob 19.30 (za izven). Gostuje Talija gledališče Celje.

Resnica o ženskah še nikoli ni bila tako zabavna, kot v tej komediji. Barbi se šali na lasten račun, brez dlake na jeziku ruši stereotipe in pove čisto vse! Za psevdonimom Barbi Šov se skriva Barbara Vidovič, gledališka igralka in komičarka.

Bi se radi pošteno nasmejali in zabavali? Pridite na komedijo kot je pri nas še ni bilo!

Ženske so slabše voznice, neprestano govorijo in so popolnoma nerazumne, ko pride »tisti čas« v mesecu. Obožujejo čokolado, rdeče vino in petje pod tušem. Ko se pokvari pralni stroj, takoj pokličejo strokovnjaka, za zamenjavo žarnice pa prosijo soseda ali svojega dragega. So vedno urejene in v zadnjem stilu z modo, na zalogi pa imajo nešteto parov čevljev. Najraje na svetu cele dneve pospravljajo in kuhajo ter v mislih načrtujejo svojo sanjsko poroko. PA KAJ ŠE!?!?

Resnica o ženskah še nikoli ni bila tako zabavna, kot v tej komediji. Barbi je v svoji komediji iskrena, čeprav pravi, da je vse laž! Šali se na lasten račun, brez dlake na jeziku ruši stereotipe in pove čisto vse: od njenih osnovnošolskih travm, tretje izgube nedolžnosti in kako je, ko postaneš mama, do tega, zakaj bi morale vse ženske gledati nogomet! In kaj se pravzaprav dogaja v ženski glavi med PMS-om?!?

Ženske bodo med predstavo uživale v vsakdanjih humornih prigodah,  in se v kakšnem odtenku zagotovo tudi prepoznale. Moški pa bodo po koncu predstave (ko si obrišejo od solz mokre oči) končno videli, da njihova boljša polovica le ni tako čudna, kot so vedno mislili!

P.S.: Raziskave so pokazale, da ženske dejansko rade seksajo in pijejo pivo.

PREDSTAVA JE TERAPEVTSKA: POSKRBI ZA INTENZIVNO RAZGIBAVANJE TREBUŠNIH MIŠIC IN PREKOMERNO IZLOČANJE HORMONA SREČE,

Barbi , vam bo brez predsodkov in na komičen način razkrivala svoje odtenke, z vsemi pikantnimi podrobnostmi.Po tej predstavi bodo ženske končno razumljene in razkrite – ali pa tudi ne.

Sedežnega reda ni.  Vsi tisti, ki ste svoje vstopnice rezervirali, vas obveščamo, da jih je potrebno prevzeti najkasneje en delovni dan pred začetkom predstave, saj bodo drugače rezervacije propadle in gredo vstopnice ponovno v prodajo.

Vir: Sabina Selinšek, koordinatorka in organizatorka kulturnega programa, Mestno gledališče Ptuj
Foto: Uradna Facebook stran Barbi Šov

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.