Ars Vitae: Krepitev družine (preventivni družinski program)

Deli na:

Datum / Čas
Date(s) - 18/03/2022 - 31/12/2022
Ves dan

Lokacija
Dnevni center za otroke in mladostnike Ptuj

Kategorije


Društvo Ars Vitae vabi v vključitev v program »KREPITEV DRUŽINE«.

Preventivni družinski program »Krepitev družine« je namenjen staršem in otrokom, ki želijo izboljšati in nadgraditi družinske odnose, izboljšati veščine starševstva, vzgojne prijeme ter pozitivno vplivati na otrokovo vedenje in na njegovo samopodobo.

Srečanja bodo trajala približno dve uri, srečevali se bomo 1x na teden v popoldanskem času. Pričeli bomo s skupnim manjšim prigrizkom, nato bo sledila predstavitev programa in uvod v prvo srečanje. Srečanje bomo nadaljevali v manjših skupinah (starši posebej in otroci/mladostniki posebej), na koncu se dobimo vsi skupaj in zaključimo naše srečanje. Na vsakem srečanju predelamo določeno temo: postavljanje meja, reševanje vedenjskih težav, komunikacija za boljše odnose, nagrajevanje, kaznovanje… Srečanja bodo potekala na Ptuju, v prostorih Dnevnega centra za otroke in mladostnike na Slovenskem trgu 12 na Ptuju.

V kolikor ste zainteresirani in vam je dovolj vzgojnih nasvetov, ki jih ponujajo priročniki, in želite teorijo prenesti v prakso, ste toplo vabljeni, da se nam pridružite in nam to sporočite najkasneje do 22.3.2022, da oblikujemo skupino in začnemo z druženjem prvi teden v aprilu.

 Udeležba v programa je brezplačna.

Prijave in dodatne informacije: e-pošta: mostovi.preventiva@arsvitae.si / Telefon:  070 478 804 (Irena Rojko, društvo Ars Vitae)

Vir. Irena Rojko, Vodja preventivnega dela programa Mostovi

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.