3. Udarno in ekspresivno: feat. White Blackout

3. Udarno in ekspresivno: feat. White Blackout
3. Udarno in ekspresivno: feat. White Blackout

When

08/02/2019    
21:00

Where

CID - Center interesnih dejavnosti Ptuj
Osojnikova 9, Ptuj, 2250

Event Type

CID Ptuj vabi v petek, 8. 2. 2019, ob 21.00 na tretja tekmo ptujskega pokala v slam poeziji 3. Udarno in ekspresivno, feat. White Blackout.

Tretja tekma Ptujskega pokala v slam poeziji bo zagotovo še posebej razburljiva, saj se bo odvila prav na dan, ko slavimo največjega slovenskega pesnika. Poetičnega navdiha prav gotovo ne bo manjkalo! Slam poezija je kot posebna oblika pesniškega ustvarjanja in javnega nastopanja že dodobra zasidrana v lokalno kulturno sceno.

V sezoni slam dogodkov, ki jih organiziramo v sodelovanju z zavodom Feniks-um in organizacijo SiSlam, se bo zvrstilo pet tekmovanj za Ptujski pokal v slam poeziji ter kvalifikacije za državno prvenstvo. Z nami bodo stari in novi obrazi vseh starosti, spolov in iz vseh koncev, od popolnih začetnikov do izkušenih velemojstrov. S svojo avtorsko poezijo, ki jo bodo doživeto predstavljali publiki, ki bo s svojimi ocenami posameznih nastopov  glavni »rabelj«, bodo tekmovalci lahko pridno nabirali točke.

Prijave za nastopajoče pesnike sprejemamo na ptujski.slam@gmail.com. Dobrodošli vsi, ki si želite predstaviti svoje pesniške kreacije. Vsi pesniki naj imajo pripravljene 2 ali 3 pesmi. Seveda je za tiste, ki so lačni izziva, dovoljena tudi popolna odrska improvizacija, vendar vsi nastopi potekajo brez rekvizitov. Bodite del slam odrskih bojev!

Tudi tretjo tekmo pokala bomo, kot je že navada, obogatili z glasbo in dobršno mero zabave. Naši tokratni glasbeni gostje bodo reggae-rock skupina White Blackout, ki bodo brez dvoma poskrbeli za pozitivno in energično vzdušje na najbolj kulturni dan v letu.

Vabljeni, vstopnine ni!

Vir: Mateja Lapuh, CID Ptuj

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.