3. Udarno in ekspresivno: Tekmovanje v SLAM poeziji

3. Udarno in ekspresivno: Tekmovanje v SLAM poeziji
3. Udarno in ekspresivno: Tekmovanje v SLAM poeziji

When

13/04/2018    
21:00

Where

CID - Center interesnih dejavnosti Ptuj
Osojnikova 9, Ptuj, 2250

Event Type

Vabljeni v petek, 13. aprila 2018, ob 21.00, v CID Ptuj na 3. Udarno in ekspresivno (feat. Infected) tekmovanje v SLAM poeziji.

Zloglasni datum tokrat ne bo nesrečen, saj prinaša tretjo tekmo v letošnjem Ptujskem pokalu v slam poeziji. Razburljiva turnirja, ki sta za nami, sta zmagi prinesla Mariborčanki Klavdiji Volf in Ptujčanu Tomažu Lovrenku, vse možnosti pa so še vedno odprte tudi za nove izzivalce.

Slam pesnice in pesniki se bodo znova pomerili z odrskimi predstavitvami svoje avtorske poezije, publika pa bo, kot zmeraj, glavni rabelj s svojimi ocenami nastopov.

 »Ptujski pokal v slam poeziji« bo seštel vsa tekmovanja v sezoni. Končni zmagovalec se bo avtomatsko uvrstil na državno prvenstvo 2018 v Celju. Prijave za nastopajoče pesnike (ptujski.slam@gmail.com) so omogočene vsem, ki si želijo predstaviti svoje pesniške kreacije – dobrodošli so vsi, ne glede na izkušnje, spol, starost … Vsi pesniki naj imajo pripravljene 2 ali 3 pesmi. Seveda je za tiste, ki so lačni izziva, dovoljena tudi popolna odrska improvizacija, vendar vsi nastopi potekajo brez rekvizitov.

Za glasbeno popestritev tokratne pesniške borbe bo poskrbela mlada ptujska skupina Infected.

Bodite del slam odrskih bojev.

Vstopnine ni!

Vir: Tina Maroh, CID Ptuj

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.