3. Dobrodelni sprehod s psi ob Dravi

3. Dobrodelni sprehod s psi ob Dravi
3. Dobrodelni sprehod s psi ob Dravi

When

27/05/2018    
8:30

Where

Kinološko društvo Canis
Mestni log 1, Ptuj, 2250

Event Type

V nedeljo, 27. maja bo na Ptuju potekal 3. Sprehod s psi ob Dravi, kjer bo zbrana prijavnina namenjena Društvu proti mučenju živali Ptuj. Dogodek bo potekal pod okriljem 3. Drava festivala v organizaciji podjetja Vejica, Rado Škrjanec, s.p. Vabljeni vsi ljubitelji psov, s kužkom ali brez, da preživite nedeljsko dopoldne v prijetni družbi, se razgibate in hkrati pomagate štirinožnim brezdomčkom.

KJE
Zbrali se bomo ob 8.30 na Športnem kinološkem društvu Canis (Mestni log 1, Ptuj – Društvo se nahaja na desnem bregu reke Drave, v bližini Pinčarjevega mlina in čistilne naprave), se vpisali v seznam sodelujočih ter prejeli spominska darilca. Ob 9. bomo uri začeli s sprehodom proti Puhovemu mostu in ob Dravi nadaljevali do peš mostu, ga prečkali ter pot nadaljevali skozi Mestni park, do Puhovega mostu ter se preko njega vrnili do prostorov ŠKD Canis.

Sprehod je primeren za vse, ki zmorejo hoditi po ravnini dobrih šest kilometrov daleč. Sprehajalce bomo za trajen spomin na ta družabni dogodek ujeli v fotografski objektiv. Pot je primerna tudi za otroške vozičke.

KDAJ
Od 8.30 ure naprej zbiramo prijave na sprehod
Ob 9.00 uri začnemo s sprehodom
Ob 11.00 uri predviden zaključek dogodka na Športnem kinološkem društvu Canis

SIMBOLNA PRIJAVNINA je 5 evrov na osebo (v zameno dobite vrečko z darilci: nekaj za vašega kosmatinca) in gre za dober namen: ZA DRUŠTVO PROTI MUČENJU ŽIVALI PTUJ, ki se trudi pomagati brezdomčkom v stiski. Štirinožci bodo na sprehodu tako pomagali drugim štirinožcem v stiski.

Pa še to: Pasji prijatelji morajo ves čas prireditve biti na povodcu, v kolikor pa je vaš kosmatinec bolj jezne, nezaupljive ali vzkipljive narave, pa naj v izogib težavam raje ostane doma. Lastnik/vodnik psa je v celoti odgovoren za vso škodo na živalih, ljudeh ali predmetih, ki jo povzroči njegov pes. Prireditve se smejo udeležiti kužki, ki so redno cepljeni proti steklini in čipirani. In še obvezna oprema za lastnike psov: povodec in vrečka za iztrebke.

V primeru dežja bo prireditev odpadla.

Prijavite se lahko do 23. maja na naslov: mateja@vejica.si

Dodatne informacije dobite po telefonu 041 887 907 (Mateja Tomašič)

Prisrčno vabljeni!

Vir: Mateja Tomašič

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.