2. Udarno in ekspresivno 2018

2. Udarno in ekspresivno 2018
2. Udarno in ekspresivno 2018

When

07/12/2018    
21:00

Where

CID - Center interesnih dejavnosti Ptuj
Osojnikova 9, Ptuj, 2250

Event Type

CID Ptuj vabi v petek, 7. 12. 2018, ob 21.00 na drugi krog tekmovanja nove sezone ptujskega slam pokala Udarno in ekspresivno.

Ste že slišali za slam? Po dveh uspešnih sezonah tekmovanj v slam poeziji je ta posebna oblika pesniškega ustvarjanja in javnega nastopanja že dodobra zasidrana v lokalno kulturno sceno.

Po lanskem zmagoslavju Mariborčanke Klavdije Wolf je čas, da se ptujski nabrušeni jeziki pripravijo na revanš. V sezoni slam dogodkov, ki jih organiziramo v sodelovanju z zavodom Feniks-um in organizacijo SiSlam, se bodo zvrstila štiri tekmovanja za Ptujski pokal v slam poeziji ter kvalifikacije za državno prvenstvo. Z nami bodo stari in novi obrazi vseh starosti, spolov in iz vseh koncev, od popolnih začetnikov do izkušenih velemojstrov. S svojo avtorsko poezijo, ki jo bodo doživeto predstavljali publiki, ki bo s svojimi ocenami posameznih nastopov  glavni »rabelj«, bodo tekmovalci lahko pridno nabirali točke. Dogodke bomo, kot je že navada, obogatili z glasbo in dobršno mero zabave.

Prijave za nastopajoče pesnike sprejemamo na ptujski.slam@gmail.com. Dobrodošli vsi, ki si želite predstaviti svoje pesniške kreacije. Vsi pesniki naj imajo pripravljene 2 ali 3 pesmi. Seveda je za tiste, ki so lačni izziva, dovoljena tudi popolna odrska improvizacija, vendar vsi nastopi potekajo brez rekvizitov. Bodite del slam odrskih bojev.

Vstopnine ni!

Vir: Mateja Lapuh

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.