2. Dobrodelni sprehod s psi ob Dravi Ptuj 2017

2. Dobrodelni sprehod s psi ob Dravi Ptuj 2017

Datum/Čas:
Datum: 27/05/2017
Ura: 8:30

Lokacija dogodka:
Kinološko društvo Canis, Mestni log 1, 2250, Ptuj

Kategorija dogodka:

Oznake dogodka: družabni dogodek, pohod


V soboto, 27. maja 2017 bo na Ptuju potekal 2. Dobrodelni sprehod s psi ob Dravi, kjer bo zbrana prijavnina namenjena Društvu proti mučenju živali Ptuj. Dogodek bo potekal pod okriljem 2. Drava festivala.

Vabljeni vsi ljubitelji psov, s kužkom ali brez, da preživite sobotno dopoldne v prijetni družbi, se razgibate in hkrati pomagate štirinožnim brezdomčkom.

KJE

Zbrali se bomo ob 8.30 pri Športnem kinološkem društvu Canis (Mestni log 1, Ptuj – Društvo se nahaja na desnem bregu reke Drave, v bližini Pinčarjevega mlina in čistilne naprave), se vpisali v seznam sodelujočih ter prejeli spominska darilca. Ob 9. bomo uri začeli s sprehodom proti Puhovemu mostu, ga prečkali in ob Dravi pot nadaljevali skozi Mestni park, prečkali peš most in se ob Dravi vrnili do prostorov ŠKD Canis. Sprehod je primeren za vse, ki zmorejo hoditi po ravnini dobrih šest kilometrov daleč. Sprehajalce bomo za trajen spomin na ta družabni dogodek ujeli v fotografski objektiv. Pot je primerna tudi za otroške vozičke.

KDAJ
  • Od 8.30 ure naprej zbiramo prijave na sprehod
  • Ob 9.00 uri začnemo s sprehodom
  • Ob 11.00 uri predviden zaključek dogodka na Športnem kinološkem društvu Canis

SIMBOLNA PRIJAVNINA je 5 evrov na osebo (v zameno dobite vrečko z darilci: nekaj za vašega kosmatinca) in gre za dober namen: ZA DRUŠTVO PROTI MUČENJU ŽIVALI PTUJ, ki se trudi pomagati brezdomčkom v stiski.

Pa še to: Pasji prijatelji morajo ves čas prireditve biti na povodcu, v kolikor pa je vaš kosmatinec bolj jezne, nezaupljive ali vzkipljive narave, pa naj v izogib težavam raje ostane doma. Lastnik/vodnik psa je v celoti odgovoren za vso škodo na živalih, ljudeh ali predmetih, ki jo povzroči njegov pes. Prireditve se smejo udeležiti kužki, ki so redno cepljeni proti steklini in čipirani. In še obvezna oprema za lastnike psov: povodec in vrečka za iztrebke.

V primeru dežja bo prireditev odpadla.

Prijavite se lahko do 24. maja na naslov: matejatom@gmail.com. Dodatne informacije dobite po telefonu 041 887 907 (Mateja Tomašič) ali preko elektronske pošte matejatom@gmail.com.

Prisrčno vabljeni!

Vir: Mateja Tomašič

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.