10. Dan za spremembe na Ptuju

10. Dan za spremembe na Ptuju
10. Dan za spremembe na Ptuju

When

05/04/2019    
9:00 - 15:00

Where

Ljudski vrt Ptuj
Ljudski vrt, Ptuj, 2250

Event Type

10. Dan za spremembe na Ptuju: Odpravljamo diskriminacijo in skupaj skrbimo za naše okolje / Zbirno mesto: otroško igrišče Ljudski vrt

Tudi letos se na Ptuju pridružujemo akciji, ki je del nacionalnega prostovoljskega projekta, katerega pobudnica in koordinatorka je Slovenska filantropija. Združili smo se CID Ptuj, Društvo za šport invalidov Most Ptuj, Društvo Optimisti Ptuj in Javne službe Ptuj in skupaj z vami bomo obrusili in prebarvali nekaj lesenih in kovinskih igral na otroškem igrišču v Ljudskem vrtu na Ptuju ter očistili ožji del Ljudskega vrta do začetka trim steze. Akciji se lahko pridružijo vsi, ki imajo veselje do dela s čopičem, brusnim papirjem, jim je mar za čisto okolje in so dopolnili 18 let.

Ker se bodo uporabljale barve za les in kovino, so obvezna primerna oblačila in obutev. Za rokavice, zaščitna očala, vreče za smeti in malico bo poskrbljeno. Z akcijo želimo poudariti, da s povezovanjem in razumevanjem lahko prav vsi v lokalni skupnosti po svojih močeh prispevamo k temu, da živimo v urejenem in čistem okolju.

Prijave zbiramo do srede, 3. aprila 2019, na:

  • jurij.sarman@cid.si ali 031/388 560 (CID Ptuj),
  • silva.razlag@gmail.com ali 041/261 035 (Društvo za šport invalidov Most Ptuj) in
  • ana.ostrman@siol.net ali 041 408 415 (Društvo Optimisti Ptuj).

Število prostovoljcev je omejeno. V primeru slabe vremenske napovedi bomo akcijo prestavili na četrtek, 4. aprila 2019 ali petek, 12. aprila 2019. Skupaj spreminjamo svet!

Vir: Vir: Mateja Lapuh, CID Ptuj

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.